Biologiset tuotteet ammattiviljelyyn

Tavoitteemme on vähentää riippuvuutta kemiallisista lannoitteista säilyttäen tai parantaen tuottavuutta ja laatua.

Yhteistyökumppanimme Biotechnica tarjoaa yhden kilpailukykyisimmistä valikoimista maanviljelyn biostimulantteja ja biolannoitteita,s ekä on Ison-Britannian suurin merileväuutteiden valmistaja. Bacrotech Oy edustaa Suomessa Biotechnican korkealaatuisia tuotteita.

Yksittäin toimivien tuotteiden lisäksi BioAgronomisen maanviljelyn avulla voidaan elävöittää köyhtynyttä maaperää, johon huonot maanviljy käytännöt ovat johtaneet. Biotechnican biologiset tuotteet ovat kehityksen kärjessä käyttäen ympäristön syvimpiä periaatteita. Tärkein päämäärä on lisätä satoa uusiutuvalla ja ympäristöystävällisellä tavalla.

Miksi valita BIoAgronomia?

BioAgronomia on uusi tapa tuottaa viljaa, joka mahdollistaa suuren sadon ja luo tuotteita pienemmällä kemikaalikuormalla, mikä on toivottavaa niin tuottajan kuin välittäjän ja kuluttajankin puolesta.

Maanviljelyn talous edellyttää, että sijoitetulla panoksella täytyy olla arvo, jka reflectoi satoon. Siitä syystä maaperän biologisen aktiivisuuden tunteminen ja sen säätäminen on arvokasta taloudellisesti, jos se mahdollistaa kemiallisten aineiden käytön vähentämistä.

BioAgronomia ohjelmaa on kehitetty yli 15 vuotta, jota uusitaan kun uusia tuotteita on saatu kehtettyä. Ohjelman ytimessä on maaperän puhdistus ja mikrobitoiminnan uudelleen käynnistäminen köyhässä maassa sekä puuttua biologisen toiminnan vajaukseen. Kuten kaikki viljelysysttemit, BioAgronomia alkaa maaperän testaamisella ja nykytilanteen määrittämisellä.