Herbafer Bioaktiiviset lehtilannoitteet ja rakeiset typpilisät hivenaineilla.

Herbafer ravintolisät ovat ideaalisia järkevään täsmäravinneohjelmaan. Ne parantavat huomattavasti nurmen esteettistä laatua (väri, yhtenäisyys) sekä stressinsietokykä.

Herbaferin nestemäiset lisäravinteet tukevat nurmen joitoa kun normaalit hoitotoimenpiteet eivät riitä. Herbaferin yksilöllisyys perustuu valikoimaan luonollista alkuperää olevia kasvin biologisia avustajia: aminohapooja, sokereita, kelaatteja, merileviä, humaatteja, pigmenttejä ja maaperää läpäiseviä aineita.

Herbaferin resepti yhdistää NPK:n, biostimulantit ja mikroravinteet. Nämä ravinteikkaat kasvua edistävät ja stressiä lievittävät aineet tukevat, stimuloivat ja  antavat elinvoimaa kaikille urheilunurmille. Siten Herbafer tuotteet lisäävät vastustusta ympäristön stressille, parantaa väriä ja nurmen yleistä laatua.

Kun nurmi kärsii ja osoittaa näkyviä oireita stressistä (lehtien kellastumista, tiheyden menetystä, voimattomuutta, epätasaisuutta), juurikerros ei toimi ja ravinteet kiinnittyvät maahan pH:n vuoksi tai äärilämpötilojen takia tai nurmelle on tauti päässyt iskemään, Herbaferin nurmilannoite tulee väliin tuottaen välittömästi vihreämmän,
vankemman, terveemmän ja elpyvän nurmen.

Herbaferit ovat ympäristöystävällisiä, vahvoja ravitsemuksellisia estäjiä monien tautien puhkeamista vastaan; joten kemikaalien tarve vähenee. Lisäksi ne ovat turvallisia loppukäyttäjälle ja helppo levittää.

Herbaferin edut

  • Auttaa ratkaisemaan maaperän ongelmia (pH, suolaisuus, karbonaatit, hivenainepuutteet, jne.)
  • Välitön vihreys ja pitkäaikainen teho
  • Terve ja vastustuskykyinen kasvi kesän ja talvistressin ajaksi
  • Ehkäisevä ja hoitava vaikutus tauteihin: vähentää pestisidien käyttöä
  • Valikoiva hoito kylänurmikalle ja kontrollointiin
  • Edesauttaa juuren kasvua ja kehittymistä
  • Estää torjunta-aineista johtuvaa nurmen keltaisuutta

 

Herbaferin toiminnot