RZ juurivyöhykeanalyysi

Juuriston laaja analyysi – mikrobiologian, mineraaliravinteiden ja fyysisen luonteen tutkimus

Maaperän juuriston tehokas toiminta on olennaista, jotta nurmi voi vastata nykypäivän jatkuvan käytön vaatimuksiin.

Tasapainoton ja toimintakyvytön juuristo johtavat usein piilokuluihin, jotka aiheutuvat lannoitteiden käytöstä, eksoottisista analyyseistä, monimutkaisista kasvuston käsittelyistä sekä näihin toimenpiteisiin käytetystä työajasta. Näistä huolimatta moni kenttämestari arvailee edelleen lannoitusohjelmiensa kustannuksia ja kalleutta.

Miksi valita ATBion RZ Analyysi?

ATBion RZ Analyysi on kattavin kenttämestareiden saatavilla oleva ravinteiden testaus palvelu. Ravinteiden testaamisen pitäisi olla kentänhoidon ohjelman ydin, koska se tunnistaa juuriston epätasapainot, jotka:

  • Vaikuttavat haitallisesti pelikentän pinnan laatuun.
  • Vaikuttavat nurmen terveyteen ja kestävyyteen.
  • Lisäävät tarpeettomasti huoltokuluja

RZ Analyysistä saatavalla tiedolla varustettuna kenttämestari voi ryhtyä tarpeellisiin toimiin taatakseen juuristolle näiden kolmen tärkeän komponentin harmonia. Tavoitteenaan luoda korkealaatuiset perusteet sekä stressiä sietävä nurmi taloudellisesti tehokkaalla ja ympäristölle ystävällisellä tavalla. Lopulta pelialusta kannustaa pelaajia parhaisiin tuloksiin ja tuo iloa onnistuneesta työstä kenttämestarille.

Tarkat panostukset nurmen määriteltyihin tarpeisiin auttavat kenttämestareita kasvattamaan terveen, stressiä kestävän nurmen, jolla on pienemmät ympäristövaikutukset ja matalampi hiilijalanjälki.

ATBion RZ Analyysin edut:

  • Kattava juuriston arviointi: maaperän kemian, biologian ja veden analyysit
  • Selkeästi esitetyt tulokset
  • Täysin tulkatut johtopäätökset käytännön toimia varten
  • Kustannusten säästöt nurmen käsittelyssä

ATBion RZ Analyysin voi tilata myös paikan päällä toimitettuna palveluna, joka mahdollistaa ATbion agronomin ja kenttämestarin yhteistyön toimenpiteiden ja käsittelyjen tehokkuuden määrittämiseksi.